Alexandru Cumpănașu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, este de părere că intrarea lui Cumpănașu în campania prezidențială face parte dintr-un ordin pe unitățile politice, fără a ține cont de moralitate și etică. ”folosește tragedia și suferința unei familii ca platformă electorală”, spune Pop despre unchiul Alexandrei Măceșanu că face un gest politic mizerabil. ”Un alt gunoi al politicii românești”, își încheie Pop mesajul despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

”Ordinele pe unitățile politice nu țin cont de moralitate și etică

Alexandru Cumpănașu este un individ crud și viclean care folosește tragedia și suferința unei familii ca platformă electorală. Am intuit bine în urmă cu câteva săptamâni că într-un târziu își va face anunțul candidaturii la prezidențiale, dată fiind implicarea sa în forță, încă de la început, în cazul de la Caracal. Mizeria gestului său politic constă în agățarea motivației anunțului de durerea și lacrimile unei femei, postând un mesaj sfâșietor al mamei Alexandrei pe pagina sa de facebook.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Dragi romani, scopul nu scuză mijloacele!

A mai fost un caz în care unii au crescut politic pe suferința unor parinti. Vorbim despre tragedia de la Colectiv, despre Dacian Ciolos și ai lui “mari tehnocrati” care, în 2016, în tot acel an de guvernare nu au produs nicio schimbare în legătura cu autorizațiile ISU și alte promisiuni făcute pe fondul acelui caz. Practic, vorbim despre situații limită, durere și multă emoție, toate transformate în contexte ideale de a ieși în evidență și pentru mutări politice cu scopuri ascunse. Mai mult, ar trebui verificat ce declarații făcea Cumpanașu despre justiția din România și despre marii procurori și judecători ai României. Apoi comparați! Să nu uităm că la începutul lunii august Cumpănașu scria “Voi trasa sarcină avocatului meu să depună plângere penală și să-i dea în judecată pe toți cei care au murdărit această tragedie ” făcând referire la cei care au criticat și vehiculat o posibilă candidatură a sa la prezidențiale. Se pare că cel care a murdărit cel mai mult imaginea părinților și a Alexandrei este chiar Alexandru Cumpănașu care, alaturi de o parte a Serviciilor, profită din nou de sensibilitatea situației și aruncă în ringul politic un oportunist pentru alegerile prezidențiale. Macabru!

Citește și: Cozmin Gușă îl atacă pe Alexandru Cumpănașu! Reacție cu privire la candidatura la prezidențiale

Un alt gunoi al politicii românești!”, e mesajul lui Dănuț Pop.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here