Un bărbat din Marea Britanie s-a fotografiat, în secret, în timp ce ţinea în mână un inel de logodnă în apropierea prietenei sale, plănuid să i-l ofere, într-un final, acesteia.


Imaginea articolului Cum s-a aflat o femeie în apropierea inelului de logodnă, fără să ştie. Fotografiile realizate pe ascuns de iubitul său / FOTO

Cum s-a aflat o femeie în apropierea inelului de logodnă, fără să ştie. Fotografiile realizate pe ascuns de iubitul său / FOTO

Edi Okoro, în vârstă de 30 de ani, din Hertfordshire, a ”strecurat” inelul în fotografiile făcute în secret, majoritatea dintre ele făcute în timp ce ea stătea cu spatele, dormea sau făcea diverse activităţi în casă, scrie BBC.

Bărbatul a scris pe Facebook că aceasta a fost ”o provocare” pentru a găsit o cale de a-i cere mâna prietenei lui, Callie Read (28 de ani).

”Unii plănuiesc un flash mob, o masă la un restaurant scump sau chiar se afişează cu o pancartă pe care scrie o întrebarea ”Vrei să fii soţia mea?”. Nu puteam să fac asta, pentru că nu aveam un plan. Sunt un om spontan, care improvizează pe loc”, a scris Edi pe reţeaua socială.

El mai adaugă că, dacă ar fi cerut mâna prietenei sale într-un mod previzibil, aceasta s-ar fi supărat.

”Ideea a fost să fac cât mai multe fotografii îndrăzneţe până când găsesc momentul potrivit să o cer de soţie… sau până când o să fiu prins, în acel moment fiind nevoit să propun”, a adăugat Edi.

Postarea lui Edi a fost distribuită pe Facebook de peste 5.600 de ori. În aceasta, el a inclus şi câteva clipuri video în care ţine în mână inelul de logodnă, în spatele prietenei sale.

Conform sursei citate, bărbatul a cerut-o într-un final pe iubita lui de soţie, însă nu se ştie cum. Răspunsul ei a fost, evident, ”da”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here