Liderul UDMR Kelemen Hunor susține că moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă ar fi trebuit să fie depusă săptămâna trecută.

„Eu aș fi vrut să fie depusă moțiunea de cenzură săptămâna trecută, nu peste două săptămâni. (…) Dacă vine premierul și trece restructurarea guvernului cu 233 de voturi, atunci nu mai există nicio șansă să depui moțiunea de cenzură. (…) Va râde toată lumea de tine că nici măcar nu ai depus acea moțiune. Și mai înseamnă că ai făcut calcule destul de stupide. (…) Nimeni nu te va crede că într-adevăr vrei să dărâmi Guvernul,”, a declarat Kelemen Hunor pentru Adevărul.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Luptătorii de la trupele speciale au DESCINS în zeci de locații din Capitală

Kelemen Hunor a vorbit și despre alegeri anticipate, cerute din ce în ce  mai des în spațiul public de o parte din politicieni.

„În acest moment NU alegerile anticipate parlamentare ne lipsesc, ci determinarea, responsabilitatea opoziției de a guverna, dacă pică actualul guvern. Mai întâi opoziția trebuie să vrea cu adevărat să pice guvernul, după care, în caz de reușită, trebuie să vrea să guverneze.”

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here