La data de 23.08.2019, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul “Un nou caz “Caracal” la Mizil/POLIŢIA ORAŞULUI MIZIL controlata de gruparile de crima organizata/ Violuri musamalizate si dosare fabricate”.

Precizam ca, Incisiv de Prahova a solicitat OFICIAL suspendarea imediata a sefului Poliţiei Oraşului Mizil, comisar șef de poliție Valentin Busuioc, cerecetarea sa disciplinara si penala impreuna cu “acolitii” si slugile sale, Radu Teodorescu si Curculescu Catalin.
Solicitarea a survenit in urma probelor indubitabile privind implicarea celor sus mentionati in acte si fapte ilegale, precum si in favorizarea unor clanuri de crima organizata.
Dosare de viol la fete de 16 ani musamalizate personal de comisarul șef de poliție Valentin Busuioc, personaj care acopera clanurile mafiote din localitate in schimbul unor favoruri.
necuvenite.
Totodata, mentionam ca, in spate si la comanda se afla comisarul șef de politie ® PAREPA GHEORGHE, membru de baza in gruparea de crima organizata a DNA ST Ploiesti, grupare coordonata de procurorul Negulescu Mircea, fost sef Serviciu Investigarea Fraudelor, fost inspector șef adjunct al Inspectoratului Judetean de Poliție Prahova (ulterior inspector sef al I.P.J. Dolj și adjunct al directorului Directiei de Investigatii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucuresti), care lucreaza impreuna cu ‘soacra” faptuitorilor la aceeasi societate comerciala ce are interes sa obtina de la partea vatamata si hartuita, niste terenuri agricole pe care acesta le-a obtinut Legal.
Sa reamintim ca comisarul șef de politie ® PAREPA GHEORGHE l-a numit prin interventii la comanda Politiei Mizil pe comisarului șef de poliție, Valentin Busuioc, credem ca ar fi de prisos…
Pentru aceste interese obscure s-a inscenat un dosar penal si o pretinsa fapta, s-a fortat declaratii false si s-au timorat martori pentru finalizarea scopului urmarit.
Nu a lipsit nici incercari de ‘cumparare” a declaratiilor si/sau a martorilor, a incercarilor disperate de a se constitui martori cu identitate protejata, etc, totul cu stiinta comisarului șef de poliție Valentin Busuioc.

Totodata, la data de 27.08.2019, ziarul Incisiv de Prahova a revenit cu publicarea articolului
Un nou caz “Caracal” la Mizil/POLIŢIA ORAŞULUI MIZIL controlata de gruparile de crima organizata/ Violuri musamalizate si dosare fabricate (II)”.

In acest articol dezvaluiam ca, la data de 08.10.2018, fiul lui Ion zis Bulion, din comuna Fulga a luat de la cursurile pe care le frecventa la Liceul Agricol din Mizil, sub amenintarea cutitului pe minora sus mentionata si prin forta a violat-o!
Marlanii de la Politia Mizil au determinat-o pe minora, prin forta si prin audieri ilegale (fara prezenta parintilor, a unui avocat sau a celor de la autoritatea tutelara) sa isi retraga plangerea iar onor comisar șef de poliție Valentin Busuioc prin slugile sale sus mentionate incearca sa musamalizeze dosarul si sa il determine pe tatal victimei, Mihalache Gheorghe Viorel sa se impace cu familia violatorului, fapt refuzat total de acesta din urma.

Reamintim ca IPJ Prahova a reactionat si a transmis ziarului Incisiv de Prahova ca cele dezvaluite vor face obiectul cercetarii al celor de la Control Intern. Se facea referire la cazul “Mizil” si la comisarul “Mara”, camatar, cu drogurile in nari si sifonarea datelor catre clanurile mafiote si retelele de prostitutie.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/08/23/un-militian-din-cadrul-ipj-prahova-camatar-cu-drogurile-nari-si-sifonarea-datelor-catre-clanurile-mafiote-si-retelele-de-prostitutie/

Am fost de buna credinta si am sperat ca cei din IPJ Prahova sa isi faca curatenie in propia “ograda” si am stopat dezvaluirile pentru a nu pata imaginea acestei institutii.

Dar…exista un mare DAR! Sorin Lupu, seful Corpului de Control Intern din cadrul IPJ Prahova NE SFIDEAZA INTELIGENTA SI CAPACITATEA!

Intelegem ca acest comisar drogat din IPJ Prahova   s-a “oparit” ca l-am facut camatar si ca nu este asa ceva. Suntem de acord, nu sunteti camatar ci “carlig” la camatari. O sa detaliem pentru cititori si pentru organele de cercetare penala, pe larg, in articolele urmatoare.

Ii transmitem OFICIAL sefului Corpului de Control din cadrul IPJ Prahova care ar trebui sa il ancheteze pe acest drogat si nu sa il acopere, urmatoarele:

La nivelul BCCO exista date CERTE conform carora acest comisar “Mara” vinde informatii clanurilor mafiote, este “carlig” la camatari, este consumator de droguri, in baza unei lucrari deschise la nivelul SIPI in anii 1997-1998!

Deci, de atunci acest drogat a fost mentinut pe anumite pile in sistem. Are datorii foarte mari, vinde informatii pentru protectia clanurilor mafiote si cu banii obtinuti isi cumpara droguri si/sau joaca jocuri de noroc.

Suntem curiosi daca s-ar realiza o perchezitie informatica a telefoanelor comisarului “Mara” si pe telefoanele comisarului Sorin Lupu, seful Corpului de Control Intern din cadrul IPJ Prahova…ce explicatie ar gasi ditamai seful care trebuia sa il ancheteze pe drogat cu privire la apelurile si mesajele dintre cei doi?

Culmea, sursa noastra (sac!) era langa drogat cand seful Corpului de Control Intern – Sorin Lupu i-a transmis acestuia, pe telefon, exact articolul nostru…Pentru avertizare si/sau protectie? O sa aflam impreuna cu cititorii…in dezvaluirile urmatoare si in sesizarile penale pe care le vom inainta.

Cunoastem doar ca acest comisar “Mara” este util deoarece la fiecare festivitate si/sau chermeza este “baiat de baiat” si aduce sefilor din spagile primite ca protectie din partea clanurilor mafiote, bauturi fine si tot ce este necesar pentru buna desfasurare a acestora…

Sa trecem la cazul ‘Mizil”, caz care si acesta are sprijinul si protectia “unora”…

In data de 01.07.2019, in jurul orelor 22.07, Politia Orasului Mizil a fost sesizata, prin apel la SNAU 112, de catre numita Iancu Mihaela, cu privire la faptul ca pe strada Nicolae Balcescu este in desfasurare un conflict intre mai multe persoane si s-a format dosarul penal 562/P/2019 al Parchetului de pe langa Judecatoria Mizil.

Prin Ordonanta de retinere din data de 02.07.2019, dispusa de catre smecherii din Politia Mizil, s-a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a numitului Constantin Ovidiu, respectiv din data de 02.07.2019, ora 09.30 si pana la data de 03.07.2019, ora 09.30.

“Smecherii” de la Politia Mizil au solicitat procurorului de caz intocmirea unui referat cu propunerea de arestare preventive, solicitare ce a fost respinsa.

Imediat, un ziar local din sfera de interese a comisarului Parepa a atacat si a pus presiune pe procuror, fapt nesesizat de organele de specialitate. Cititi presa si vedeti singurul ziar care a relatat si infierat procurorul!!!

Curios si ilegal bai nea’ ala de la Controlul Intern, hai sa iti dam “mura in gura”…

In data de 10.07.2019, in momentul in care Constantin Ovidiu se afla la sediul Judecatoriei Mizil pentru inlocuirea masurii controlului judiciar, in jurul orelor 10.00 a fost audiat de politistii “smecheri” din Mizil, martorul Croitoru Robert, care este necunoscator de carte!

Mai ia una mai asta de la Control Intern, poate o sa iti stea in gat si ai sa iti faci datoria…!

Ulterior audierii martorului Croitoru Robert, a fost audiat Croitoru Catalin, fiul acestuia MINOR, fara a se respecta procedura de audiere, in lipsa unuia dintre parinti si in lipsa unui reprezentant al Protectiei Copilului. Audiere efectuata la ordinul direct al lui Busuioc Valentin care a asistat la audiere!

Dar, ce conteaza legea in mafia din cadrul Politiei Orasului Mizil?

Mai, asta de la Control Intern, mai ia una sa iti stea “pixul” in mana cand ii mai acoperi pe astia!

In data de 13.08.2019, la sediul Politiei Orasului Mizil, s-a prezentat martorul Croitoru Robert, insotit cu sotia acestuia, care au solicitat comandantului Politiei Mizil Busuioc Valentin (ce ironie s a soliciti chiar sefului supus clanurilor mafiote) sa fie reaudiat in cauza, intrucat din oras a aflat ca partea “vatamata” se lauda ca el “a cumparat Politia si declaratiile martorilor au fost consemnate in favoarea lui”!!!

Mai ia una mai asta de la Controlul Intern, poate acest caz din Mizil iti va pune si tie “capac”!

Aflat in curtea sediului Politiei Orasului Mizil, martorul Croitoru Robert a declarat public ca partea vatamata personal dar si prin interpusi au venit la domiciliul sau OFERINDU-LE SUME DE BANI, fiind refuzati de fiecare data.

Ce a facut “jupan” Busuioc Valentin? A refuzat reaudierea si i-a trimis acasa. Poate a inventat un nou cod de procedura penala nea’ “jupanache” de Mizil si cu siguranta sefului Corpului de Control Intern din cadrul IPJ Prahova nu i se va parea nimic ilegal…Ceva probleme de si/sau la vedere?

Iata reactia maharului de la sefia Politiei Mizil in cazul lui Constantin Ovidiu.
Vom reveni cu documente si alte inregistrari audio-video. (Cristina T.)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/08/23/un-nou-caz-caracal-la-mizilpolitia-orasului-mizil-controlata-de-gruparile-de-crima-organizata-violuri-musamalizate-si-dosare-fabricate/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/08/27/un-nou-caz-caracal-la-mizilpolitia-orasului-mizil-controlata-de-gruparile-de-crima-organizata-violuri-musamalizate-si-dosare-fabricate-ii/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here