O duduie aflată în luptă totală pentru îngenuncherea justiției, demisă de cea care are competența legală să o facă, menținută prin refuzul lui Iohannis de a o demite și prin lipsa ei de bun simț de a se agăța de funcții cu orice preț.
Lui Klaus nu îi trebuie din Guvern decât ministrul justiției, cel care îi servește ce vrea el pe funcții și ca măsuri, în scopul de a controla total justiția, restul sunt carne de tun, buni să îi calce el în picioare… are așadar mecanismul perfect de a câștiga tot.
Azi, Birchall a votat cot la cot cu haștagienii cesemei pentru ca Adina Florea să nu fie învestită … după ce a susținut la ușa CSM că va desființa secția. Individa se visează prim-ministreasă sigur-sigur… își zice în sinea ei despre Veorica: ”proasta asta a ajuns prim ministreasă, iar eu, așa deșteaptă, nu pot?”.
Nu mă pot opri din mirarea determinată de uriașul număr de idioți de care dispune PSD pentru a-i cocoța în funcții din ce în ce mai înalte.
Mulțumim Dragnea, care ne-ai livrat-o pe Ana, în aceeași notă a șobolănelilor personale, precizeaza pe pagina sa de socializare Ingrid Mocanu. (Paul D.).

Articolul Klaus a început să aibă Guvernul LUI… ministrul justiției îl are déjà apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here