Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri seară, Palatul Culturii din Iaşi şi a făcut poze cu mai mulţi ieşeni, dar şi cu turiştii aflaţi în zonă. El va participa, sâmbătă dimineaţă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Est, potrivit news.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit împreună cu soţia sa, Carmen, în jurul orei 20.15, din hotelul unde sunt cazaţi şi s-a deplasat pe jos la Palatul Culturii.

În faţa Palatului, preşedintele a făcut poze cu câţiva ieşeni, dar şi cu un grup de turişti aflat în zonă.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Potrivit unor surse din cadrul Palatului, cuplul prezidenţial a vizitat Turnul cu Ceas de la Palatul Culturii, ghid fiind chiar directorul instituţiei, Lăcrămioara Stratulat.

Vizita şefului statului la Palatul Culturii a durat o jumătate de oră.

Klaus Iohannis a revenit în hotel în jurul orei 21.00.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi liberali din Moldova.

Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de „Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România Educată”.content-imagecontent-image

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here