O femeie celebră pe Istagram pentru că şi-a modificat drastic felul în care arată prin chirurgie estetică a fost arestată în Iran şi acuzată de „blasfemie”, a relatat agenÅ£ia de presă iraniană Tasnim, preluată de AFP, anunță AGERPRES.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Femeia, cunoscută pe Instagram sub numele de Sahar Tabar, a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupÅ£iei morale şi sociale”, a precizat sâmbătă seară agenÅ£ia, fără a menÅ£iona data arestării sale.

Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim.

Sahar Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o aratau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său.

Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost retuşate puternic pentru a o face să arate că starul hollywoodian Angelina Jolie.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul tras în sus. În altele, ea poartă un hijab are îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică sunt efectuate în Iran.

Instagram este singura reţea socială populară accesibilă în Iran, spre deosebire de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here