Un tânăr de 28 de ani din Cugir, județul Alba, a primit arest la domiciliu după ce a convins o copilă de 11 ani să întrețină cu el raporturi sexuale într-un parc din oraș. Fapta a fost încadrată la viol, având în vedere vârsta fetiței, anunță MEDIAFAX.

Vezi și: Răsturnare de situație: cât timp condusese șoferul de TIR, care a produs tragedia din Ialomița/SURSE

Potrivit Poliției Alba, polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 28 de ani, din oraș, acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu o fată de 11 ani.

În urmă cu câteva zile, Poliția din Cugir a fost sesizată de către un bărbat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr din oraș. Polițiștii au constatat că, în seara zilei de 1 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un parc din Cugir, tânărul, în vârstă de 28 de ani, ar fi convins-o pe minoră să întrețină raporturi sexuale, orale, cu el.

Inițial, cercetările au fost făcute pentru act sexual cu minor, însă dată fiind vârsta victimei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în viol.

Citește și: Fostă deținută politic îl SPULBERĂ pe Mihai Șora: Îmi este scârbă! Este înfiorător!

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here