Actorul american William Wintersole, cunoscut pentru roluri precum cele din serialele de succes „Tânăr şi neliniştit” şi „General Hospital”, a murit la vârsta de 88 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de un cancer, informează The Hollywood Reporter.

Imaginea articolului A murit William Wintersole. Actorul era cunoscut pentru rolurile sale din "Tânăr şi neliniştit" şi "General Hospital"

William Wintersole, din „Tânăr şi neliniştit” şi „General Hospital”, a murit la vârsta de 88 de ani

Cariera lui Wintersole s-a întins pe şase decenii şi a inclus roluri pe scena de teatru, la radio, în filme şi seriale TV.

Informaţia despre decesul actorului, produs marţi, în locuinţa sa din Los Angeles, a fost făcută publică de fiica acestuia.

Născut în Portsmouth, Ohio, Wintersole este celebru pentru două roluri, printre care cel al avocatului Mitchell Sherman din producţia CBS „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless”, jucat 20 de ani. De asemenea, în anii 1980, l-a interpretat pe Ted Ballantine în serialul ABC „General Hospital”.

A mai jucat în producţii TV precum „I Dream of Jeannie”, „Kojak”, „Little House on the Prairie”, „Quincy”, „Bonanza”, „Star Trek”, „The Fugitive”, dar şi în filme precum „Seconds” (1966), alături de Rock Hudson.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here