Gordon Ramsay l-a angajat pe Ed Sheeran pentru a susţine un recital la petrecerea la care fiica sa va aniversa împlinirea vârstei de 18 ani, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Gordon Ramsay l-a angajat pe Ed Sheeran pentru un recital la aniversarea majoratului fiicei sale

Ascultă SMART RADIO. Gordon Ramsay l-a angajat pe Ed Sheeran pentru un recital la aniversarea majoratului fiicei sale

Ed Sheeran şi-a încălcat astfel încă o dată promisiunea de a nu mai apărea live în următoarea perioadă. Recitalul privat pentru fiica celebrului chef britanic a inclus cinci piese şi o variantă personală a cântecului tradiţional ”Happy Birthday”.

Recitalul pentru Tilly Ramsay a avut loc la petrecerea cu tema James Bond găzduită de Clubul Cuckoo din Mayfair, Londra.

Unele zvonuri arătau că Ramsay i-ar fi plătit lui Sheeran 500.000 de lire sterline pentru apariţia pe scenă. Totuşi publicaţia Metro arată că muzicianul ar fi cântat gratis, din prietenie.

La finalul turneului ”Divide”, în vară, Sheeran şi-a anunţat fanii că nu va mai apărea pe scenă în următoarele 18 luni. Cu toate acestea muzicianul a fost alături de trupa japoneză One Ok Rock în timpul unui concert susţinut la Tokio în noiembrie. Sheeran a fost pe scenă şi alături de Khalid în spectacolul susţinut de acesta la O2 Arena, în septembrie, pentru a cânta piesa realizată în colaborare cu acesta, ”Beautiful People”.

Managerul lui Sheeran, Stuart Camp, a insistat în ultimele luni că interpretul, declarat în Marea Britanie cea mai bogată vedetă care nu a împlinit încă 30 de ani, este conştient de ”exagerări”.

Cântăreţul în vârstă de 28 de ani, care şi-a lansat recent un nou album, „No.6 Collaborations Project”, deţine patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

Piesele interpretate de Ed Sheeran se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here