Esti pasionata de manichiura si de toate frumoasele si palpitantele sale tehnici? Acest articol este pentru tine. Manichiura este cartea de vizita a oricarei femei, de aceea trebuie sa ingrijim in mod deosebit de felul in care aceasta arata. O manichiura cu oja clasica nu spune atat de mult despre noi. Poate ai vazut femei frumoase si sigure pe ele, pe care le-ai apreciat si ti-ai dorit sa fi fost in locul lor. Ei bine, in spatele acelei aparatii, poate ca se afla ore si ore de pregatire. Nu conteaza atat de mult machiajul sau hainele pe care le porti, cat conteaza manichiura. Hainele sunt facute pentru a fi purtate, nu pentru a ne purta.

Vedem tot mai multe haine frumoase, insa, pe sub ele nu stim ce fel de persoana se afla. Asta nu se aplica in cazul unghiilor. Manichiura nu poate fi ascunsa, unghiile neingrijite, roase si inestetice, cu acele cuticule si bataturi nu pot fi ascunde sau puse in umbra de hainele sau de machiajul pe care il purtam. De aceea spunem ca manichiura este cartea de vizita a oricarei doamne si domnisoare. Manichiura trebuie sa fie ingrijita, curata, rafinata. Rafinat nu inseamna plin de sclipici si de ornamente, ci inseamna simplus si estetic. Insa, asa cum spuneam mai sus, manichiura cu oja clasica nu denota atat de multa personalitate. Poate sa iti sara un colt oricand, in orice moment in care nu trebuie sa se intample. Poti sa ai un eveniment important, sa intrii intr-o sedinta cu sefii tai sau chiar sa ai o intalnire la care nu vrei ca absolut nimic sa mearga prost. Ce faci pentru a-ti atinge obiectivele in acele momente si pentru a lasa o impresie buna? Pentru ca da, prima impresie conteaza! Iti schimb obiceiurile in ceea ce privese manichiura.

O manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta este mult mai rezistenta, mai frumoasa si mai eleganta. Aceste produse se usuca uniform in lampa, deci nu ai cum sa te trezesti cu acele dare pe unghii, ceea ce in cazul ojei clasice se mai intampla. Gelurile UV si ojele semipermanente nu sar atat de usor, decat in cazul loviurilor foarte, foarte puternice, insa, daca ai folosit produsele potrivite, este posibil ca nici atunci. Dezavantajul lor este ca, ai nevoie de mai multe elemente, atat aparatura ca si consumabile, ceea ce te poate duce la un cost mai mare. Insa, NailsUp este un magazin online care comercializeaza atat produse consumabile cat si aparatura destinata manichiurii si pedichiurii, la preturi chiar accesibile. Nu iti face griji ca vei plati putin mai mult deodata, deoarece nu va trebuie sa iti cumperi lampa de doua ori. Dupa ce ti-ai achizitionat lampa, restul produselor consumabile le poti lua tot de pe NailsUp, la preturi mici, astfel incat nu vei simti diferenta in buzunar, ci doar pe unghii.

Articolul CAUTI PRODUSE DE MANICHIURA LA PRETURI HOT? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here