„All I Want for Christmas is You”, hitul interpretat de cântăreaţa americană Mariah Carey, a fost desemnat cea mai enervantă melodie de Crăciun, potrivit rezultatelor unui sondaj din Marea Britanie, informează Variety.

Imaginea articolului Celebru, dar nesuferit. Care este cel mai enervant cântec de Crăciun - VIDEO

Celebră, dar nesuferită. Care este cel mai enervant cântec de Crăciun – VIDEO

Înainte ca toate radiourile din lume să îşi adapteze playlist-urile pentru perioada sărbătorilor, compania de telefonie mobilă Huawei a lansat sondajul „Cel mai enervant cântec de Crăciun”, prin care a încercat să afle care este piesa vacanţelor de iarnă pe care englezii o urăsc cel mai mult. Nu este surprinzător faptul că „All I Want for Christmas is You” a ieşit pe primul loc, având în vedere că single-ul din 1994 este şi cea mai difuzată melodie în perioada sărbătorilor în Marea Britanie, dar şi în restul lumii.

În acelaşi top, al doilea cel mai enervant cântec de Crăciun a fost votat „Do They Know It’s Christmas?”, hitul din 1984 al super-grupului Band Aid, scris special pentru o acţiune caritabilă care îşi propunea să combată foametea din Etiopia.

Hitul „Last Christmas” al celor de la Wham! ocupă poziţia a cincea.

Topul 10 al celor mai enervante cântece de Crăciun este următorul:

1. „All I Want for Christmas is You” – Mariah Carey
2. „Do They Know It’s Christmas?” – Band Aid
3. „I Wish It Could Be Christmas Everyday” – Wizzard
4. „Merry Xmas Everybody” – Slade
5. „Last Christmas” – Wham!
6. „Fairytale of New York” – The Pogues and Kirsty MacColl
7. „Baby It’s Cold Outside” – Tom Jones & Cerys Matthews
8. „Santa Claus is Coming to Town” – Jackson 5
9. „Santa Baby” – Eartha Kitt
10. „Jingle Bells” – Andrews Sisters

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here