Mel B, una dintre membrele trupei Spice Girls, îşi obligă iubiţii să facă un control medical înainte de a se culca cu ei, pentru a se asigura că nu au boli cu transmitere sexuală, potrivit contactmusic.com.

Imaginea articolului Mel B de la Spice Girls a dezvăluit motivul pentru care îşi însoţeşte noii iubiţi la un control medical înainte de a se culca cu ei

Mel B de la Spice Girls a dezvăluit motivul pentru care îşi însoţeşte noii iubiţi la un control medical înainte de a se culca cu ei

Vedeta Spice Girls a spus că este „important” să vorbească cu partenerii săi despre bolile cu transmitere sexuală şi a recunoscut că adesea îşi însoţeşte iubiţii la clinică pentru a clarifica lucrurile înainte de a începe o nouă relaţie.

Mel, în vârstă de 44 de ani, a susţinut, de asemenea, relaţiile sexuale sigure, spunând că întotdeauna ţine un pachet de prezervativele în poşetă.

Între timp, Mel B, care are trei copii – pe Phoenix, în vârstă de 18 ani, pe Angel, în vârstă de 12 ani, şi pe Madison, în vârstă de opt ani -, a discutat despre relaţii sexuale sigure şi contracepţie cu fiica ei cea mai mare, încă de când aceasta avea 16 ani.

„Mi-a spus că prietenele ei nu avuseseră niciodată aceste conversaţii cu părinţii. I-am spus despre intenţiile băieţilor şi am vorbit despre contracepţie în detaliu, despre prezervative şi despre ce se poate întâmpla atunci când nu le foloseşti”, a povestit artista.

Mel B, cunoscută şi ca Scary Spice, este una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, care s-a reunit recent pentru un turneu de succes în Marea Britanie. La acest turneu nu a participat, însă, creatoarea de modă Victoria Beckham (Posh Spice).

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Trupa s-a destrămat în februarie 2001, iar, în 2007, cântăreţele – Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice – s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul Return of the Spice Girls, care s-a bucurat de un enorm succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here