Rapperul american Jay-Z i-a smuls telefonul din mână unui bărbat pe care l-a surprins încercând să o filmeze pe soţia sa, Beyonce, dansând la petrecerea aniversară a lui P. Diddy, arată Metro News.

Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care Jay-Z smulge telefonul unui bărbat care încerca să o filmeze pe Beyonce

Jay-Z i-a smuls telefonul unui bărbat care încerca să o filmeze pe Beyonce la o petrecere privată

Cuplul Beyonce – Jay-Z a participat, pe 14 decembrie, la cea de-a 50-a aniversare a lui Sean „Diddy” Combs, la reşedinţa acestuia din Los Angeles. Deşi au fost prezenţi la eveniment, cei doi au încercat să treacă neobservaţi pe ringul de dans, dar această bucurie le-a fost distrusă de un oaspete, care a fost surprins încercând să o filmeze cu un telefon mobil pe Beyonce.

Un alt invitat l-a filmat pe rapperul şi omul de afaceri american smulgând telefonul din mâna bărbatului, după ce l-a avertizat verbal pe acesta.

Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008 şi au împreună trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de un an şi şapte luni.

Cei doi s-au situat pe locul al şaselea în topul celor mai bine plătiţi muzicieni în 2019, realizat de Forbes, fiecare cu încasări de 81 de milioane de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here