Succesul operatiei de marire a sanilor cu ajutorul implanturilor depinde in mare masura de experienta pe care o are medicul si de materialele cu care prefera sa lucreze. De obicei, se folosesc doua tipuri de implanturi: anatomice, care ofera aspectul cel mai natural si rotunde, care creeaza mai mult un aspect magnific. Implanturile mamare sunt cele mai studiate si recunoscute proteze mamare ca fiind cele mai fiabile (riscul de complicatii admisibil este cel mai mic – 1,1%). Cu toate acestea, chiar si implanturile de cea mai buna calitate pentru marirea sanilor nu vor satisface dorintele clientului daca nu sunt alese corect caracteristicile (forma, dimensiunea, rigiditatea). Prin urmare, alegerea unui medic chirurg specialist in implantologie mamara, trebuie abordata nu mai putin responsabil decat alegerea implanturilor.

Doua moduri de instalare a unui implant

Sub glanda mamara. Metoda este potrivita pentru pacientele cu tesut glandular si adipos bine dezvoltat.  Metoda de operatie este capabila sa ascunda implantul, dar aceasta optiune este exclusa pentru femeile care de la mama natura au dimensiuni mici ale sanului.

Sub muschiul pectoral. In acest caz, implantul aproape ca nu este palpabil, sanul pare mai natural si aceasta metoda de plasare a implantului necesita o anumita experienta si abilitati din partea medicului de la Clinica Pogany. Exista trei optiuni de acces sau puncte de taiere si anume, in partea de jos a areolei sfarcului (periareolar); sub san, prin pliul pectoral (submamic) si prin axa.

Ce altceva ar trebui sa mai stie pacienta?

In primul rand, operatia are loc sub anestezie generala, cu participarea obligatorie a unui anestezist. In al doilea rand, durerea dupa operatie nu dureaza mai mult de 3-4 zile. Dupa o saptamana, se poate reveni deja la un stil de viata normal cu respectarea anumitor precautii. In al treilea rand, nu trebuie sa te panichezi daca, imediat dupa operatia de marirea sanilor cu ajutorul implanturilor, efectul se dovedeste a fi diferit de cel asteptat. Edemul trece dupa aproximativ o saptamana si de aceea este mai bine sa evaluezi rezultatul cand se termina perioada de reabilitare. Purtand lenjerie speciala cu compresie, vei scapa de excesul de disconfort in aceasta perioada. Trebuie mentionat ca in urmatoarele cateva luni este necesar sa se utilizeze contraceptive hormonale. 

Selectarea materialelor pentru implant

In chirurgia plastica moderna, sunt utilizate in mod activ implanturi de marire a sanilor cu silicon, cu o umplutura de gel extrem de coeziva. Acest material este utilizat in mod activ pentru producerea de implanturi atat anatomice cat si rotunde. Implanturile moderne de silicon sunt absolut sigure pentru pacient si, de asemenea, sustin perfect forma sanului. Caracteristicile implantului cu un gel coeziv constau, de asemenea, in faptul ca atunci cand stratul superior se rupe, gelul ramane in implant si nu se scurge. Totusi, astfel de situatii sunt extrem de rare, si se produc numai accidental. In plus, producatorii moderni de implanturi siliconice ofera o garantie pentru produsele lor. La Clinica Pagany poti alege implanturi mamare cu silicon. Pentru fiecare pacient, forma sanului din silicon este selectata in mod  individual. Prin urmare, nu se poate spune cu exactitate care forma este mai potrivita pentru tine, daca nu consulti medicul de la Clinica Pogany.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here