Nail Art Stamping în traducere înseamnă ștanțare, și este o tendință relativ nouă în designul unghiilor. Pentru ștampilarea unghiilor există diverse modele sau ornamente care pot fi aplicate cu ușurință pe unghii, folosind o ștampilă. De obicei, kitul include: diverse discuri pentru ștanțare, timbre, pile, șablon metalic (disc cu imagini), lacuri speciale (dintre care unul este un fixator transparent), vezi mai multe pe nailsup.ro.

Acest tip de manichiură și pedichiură a devenit popular și are multe adepte feminine în întreaga lume. Datorită acestei tehnici, orice fată care iubește arta manichiurii, își poate arăta toată originalitatea și individualitatea. Această tehnică de manichiură este absolut simplă. Îți poți arăta imaginația nu numai într-un salon de manichiură, ci și acasă.

Cum se ștampilează unghiile?

Instrucțiunile de utilizare sunt destul de simple: în primul rând, se aplică un strat de bază pe unghii (de obicei acesta este un lac colorat din set), apoi aștepți timp de câteva minute până când se usucă complet. După uscare, aplică cu generozitate un lac de altă culoare desenului selectat. Cu un raclet special, scoate lacul în exces de pe șablon și, folosind o ștampilă, printr-o mișcare de rulare, transferă modelul de pe disc pe unghii. Aplică un fixator peste desen.

Atunci când alegi un produs, este foarte important să te uiți la compania care a fabricat acest produs. Pe cele mai populare și de înaltă calitate le găsești în magazinul online nailsup.ro. Ferește-te de falsurile de calitate slabă. O caracteristică importantă este selecția produselor. Pentru o manichiură de înaltă calitate și de lungă durată, sunt potrivite doar lacurile unei anumite companii, și nu de la companii diferite, altfel estomparea imaginii este inevitabilă. Lacurile obișnuite de pe piață, pot fi aplicate ca bază, iar pentru desenarea unui model, este necesar un lac exclusiv special, care are o anumită consistență.

În ceea ce privește desenele în sine, există multe variante pe diferite teme: figuri geometrice, diverse inscripții, flori strălucitoare, arcuri drăguțe, urși amuzanți, caractere japoneze, modele sofisticate, numele unei persoane dragi, amprente de animale, contur pentru manichiura franceză și multe altele, cu adăugarea unei anumite nuanțe de culoare. O astfel de manichiură poate servi drept detaliu pentru a-ți completa stilul unic. De obicei, un set include de la 7 la 35 de imagini. 

Produsele pot fi comandate ca seturi sau ca articole individuale. De exemplu, există seturi cu mai mult de 250 de șabloane. În acest caz, există multe opțiuni pentru a-ți exprima abilitatea de creativitatea. Trebuie să înțelegi că prima dată va fi mai greu, dar apoi, totul va funcționa atât de ușor și frumos. Pentru a stăpâni această tehnică, ai nevoie de puțină practică și apoi poți schimba manichiura sau pedichiura în fiecare zi, în funcție de ținută și dispoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here