Traim intr-o perioada extrem de dezvoltata din multe puncte de vedere, iar aceasta dezvoltare este una continua. In fiecare zi apar noi tehnologii care sunt menite sa ne ofere confort si sa ne faciliteze munca de zi cu zi. Exact asa este si in ceea ce priveste domeniul automobilelor. Masinile au devenit cele mai utilizate si chiar indispensabile din viata fiecarui om.

Daca in 1769, automobilul insemna o mica trasura cu 3 roti care avea un motor cu abur si a carui viteza maxima era de doar 4km/h, astazi diversitatea automobilelor si dotarile cu care ele vin raspund tuturor cerintelor si preferintelor oamenilor. Diversitatea lor este datorata si de preturi, existand automobile accesibile pentru toata lumea. Desi aproape fiecare familie are o masina,  exista acele situatii urgente cand nu dispui de una, insa poti apela la inchirieri masini Bucuresti.

Apeleaza la serviciul de inchiriere auto in situatii de urgenta

Se intampla sa faci un accident, care face ca masina ta sa ajunga pe “butuci” si ai mare nevoie de ea, se intampla sa calatoresti cu avionul, iar la destinatie sa ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi in locurile unde ai de rezolvat probleme sau ai de strabatut un drum mai lung si masina ta nu este pregatita pentru asa ceva.

Uneori iti este rusine cu masina ta veche si ruginita, si iti doresti totusi sa mergi cu una mai noua si mai buna la o intalnire. Ei bine, exista o solutie pentru fiecare dintre aceste situatii urgente. Aceasta solutie este inchirierea automobilelor. Sunt multe persoane care s-au ganditi la toate aceste situatii si au ales sa le vin in ajutor oamenilor care trec prin ele deschizandu-si firme de inchirieri auto.

Care sunt conditiile de inchiriere auto

Lucrurile stau destul de simplu in general. Majoritatea firmelor dispun de servicii non-stop, cauza fiind faptul ca un accident sau orice altfel de urgenta poate aparea la orice ora. Te duci, completezi un act de inchiriere, ai luat cheia, masina si ai plecat. Totusi, desi lucrurile par destul de simple, trebuie sa indeplinesti cateva conditii pentru a fii apt sa inchiriezi un autovehicol.

Primul lucru si cel mai important este sa fii major si totodata sa detii un permis pentru categoria autovehiculului pe care urmeaza sa il inchiriezi. Majoritatea firmelor de inchirieri mai impun o conditie, uneori fiind chiar eliminatorie sau in unele cazuri influentand alte conditii, cum ar fii in mod special pretul. Aceasta conditie este ca persoana care urmeaza sa inchirieze, sa aiba experienta de cel putin un an sau chiar doi ani de la obtinerea permisului auto. Alte firme pot aplica conditii si in ceea ce priveste varsta clientului. Majoritatea dintre ele avand limita de varsta de 25 de ani.

Accesibilitatea si variabilitatea pretului in functie de anumiti factori

Pretul inchirierilor variaza foarte mult si este influentat de mai multi factori. Un prim factor ar fi durata inchirierii. O durata mai mare poate aduce anumite discounturi, iar pretul ar putea simti anumite modificari in favoarea clientului. Un alt factor este, bineinteles, masina pe care o inchiriezi. In functie de anul de fabricatie, de motorizare, de putere, de transmisie, de carburantul folosit, de marimea si capacitatea ei, pretul variaza destul de mult. Acesta fiind si unul din cei mai mari factori care influenteaz semnificativ pretul inchirierii auto.

Un alt factor este si tipul de asigurari obligatorii sau facultative pe care le poate avea masina respectiva. Iar un ultim factor ar putea fii considerat varsta clientului si/sau perioada de experienta a permisului auto. Acest factor este pentru unele firme de inchirieri auto o conditie obligatorie de indeplinit, iar pentru alte firme este doar un factor care influenteaza pretul. Caroutis iti pune la dispozitie 300 de autoveficule de inchiriat din toate categoriile. De oriunde si oricand. Conditiile inpuse sunt conditii generale, iar preturile sunt influentate exact de factorii enumerati anterior.

Date de contact:

Email: reservations@caroutis.com

Tel/Fax: +4 0747 134 901

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here