Vrei sa te bucuri acasa de o piscina generoasa, in care sa te relaxezi alaturi de cei dragi? Inseamna ca trebuie sa stii care sunt cei mai importanti pasi, pe care trebuie sa ii faci pentru a te bucura de o structura rezistenta si durabila.

Din fericire, ai o gama bogata de hidroizolatii piscine, din care poti alege, pentru a preveni infiltratiile microorganismelor daunatare. 

Hidroizolatii pisicine – ce materiale poti folosi?

Hidroizolatiile pentru pisicine dintre care poti alege atunci cand vrei sa-ti construiesti o structura solida sunt diverse din punct de vedere a materialelor. De exemplu, poti opta pentru:

  • hidroizolatiile cu beton impermeabil – sunt realizate din materiale speciale pentru pisicine, datorita carora protejezi spatiul in care te vei putea racori. Despre betonul impermeabil trebuie sa stii ca este rezistenta la presiunea unui volum considerabil de apa (intre 100.000 si 1.000.000 de litri);
  • hidroizolatiile lichide – membranele in stare de agregare lichida sunt eficiente datorita faptului ca ajung si in locurile cele mai greu accesibile, asa ca le poti folosi pentru o etanseitate potrivita.

Cand trebuie realizata izolatia piscinei?

In ceea ce priveste momentul oportun pentru a realiza hidroizolatia piscinei, trebuie sa stii ca cel mai bine este sa o faci in timp ce construiesti acest loc. De ce? Atunci cand izolarea are loc in timpul constructiei, poti insera materialele hidroizolante foarte usor in structura piscinei, iar ulterior, nu va mai trebui sa-ti faci griji ca trebuie sa te ocupi de reparatii locale.

Alege o zi in care nu ploua

Pentru a putea izola corespunzator piscina, este recomandat sa te ocupi de izolatie intr-o zi in care vremea este favorabila si nu ploua. De ce? Materialele pe care le folosesti au nevoie de timp pentru a se ,,aseza” cat mai bine.

Cat timp dureaza realizarea hidroizolatiei?

Raspunsul la aceasta intrebare depinde foarte mult de cat de generoasa este piscina pe care vrei sa o contruiesti. Cu cat piscina este mai mare, cu atat va dura mai mult ca materialele hidroizolante sa fie corespunzator aplicate.

Colaboreaza cu specialisti!

Oricat de mult te documentezi despre modul in care trebuie realizata hidroizolatia, cel mai bine este sa lasi acest aspect pe mana unor specialisti, care au experienta in domeniu si care stiu exact cum sa intervina in fiecare situatie in parte. Mai mult, expertii dispun de ustensilele necesare pentru a lucra atat cu cimentul hidroizolant, cat si cu membranele lichide.

Care sunt beneficiile de care te bucuri cand izolezi pisicina?

  • protejezi foarte bine structura piscinei;
  • previi aparitia infiltratiilor de bacterii, fungi si virusuri;
  • te bucuri de o structura realizata celor mai inalte standarde;
  • cresti valoarea intregii locuinte;
  • ai parte de momente de neuitat alaturi de cei dragi.

De la Hidroizolații Teraseiti poti comanda toate cele necesare pentru realizarea unor hidroizolatii: https://www.hidroizolații-terase.ro/de calitate, fie ca este vorba despre piscina, despre fundatia casei sau fundatia terasei. Avand grija la modul in care te ocupi de structura piscinei, te vei puta bucura de ea o perioada indelungata. Imagineaza-ti cum va fi sa iti petreci dupa-amiezele de vara in timp ce te racoresti si te deconectezi de la tot si toate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here