Mai mult de 90% dintre afectiunile frecvent intalnite in randul populatiei se datoreaza unui exces de metale grele si de toxine in organismul uman. Acestea se absorb rapid atat din cauza viciilor, cat si prin alimentatie, aer si apa, daunand grav sanatatii.

Desi exista o varietate larga de metode de detoxifiere, nu toate reusesc sa produca efecte optime pe termen relativ scurt. Unul dintre cele mai eficiente instrumente de a scapa de toxine este dispozitivul medical natural Zeolit Spectrum, ce contine un mineral natural de origine vulcanica ce absoarbe substantele toxice si le elimina natural. Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care merita sa le stii despre acest produs, daca iti doresti sa faci o cura de detoxifiere in curand.

  1. Se gaseste atat sub forma de capsule, cat si pulbere pentru cei cu probleme de glutitie

Acest dispozitiv medical natural se poate administra usor, atat sub forma de capsule, cat si sub forma de pulbere, in functie de nevoi. Capsulele te vor ajuta sa iti masori mai usor dozele si sunt pur vegetale, in timp ce pulberea de uz intern este varianta optima pentru persoanele care au dificultati in inghitirea capsulelor. Pulberea trebuie amestecata usor cu apa, astfel incat sa aiba o consistenta de curgere, si nu o consistenta pulpata. Exista flacoane cu 100 sau 200 de capsule, in timp ce pulberea are 100 gr. Se recomanda 2 – 3 capsule de 3 ori pe zi, cu un pahar de apa in timpul meselor, sau jumatate de lingurita pulbere de 2 -3 ori pe zi, tot cu un pahar de apa in timpul meselor, in functie de forma administrare aleasa.

  • Dispozitivul medical nu elimina vitaminele, mineralele si substantele benefice organismului

Spre deosebire de alte metode de detoxifiere, dispozitivul medical Zeolit Spectrum nu permite eliminarea substantelor benefice pentru organism, cum ar fi mineralele si vitaminele. Zeolitul, mineralul de origine vulcanica, functioneaza exact ca un magent: absoarbe doar toxinele, metalele grele si substantele nocive pentru organism. Odata absorbite, acestea sunt eliminate in mod natural. Mai mult, se recomanda ca in timpul curei de detoxifiere sa fie administrate – in paralel – si minerale, precum Calciu, Magneziu, Potasiu sau Sodiu. Zeolitul este un mineral rar, care are o forma de fagure incarcata negativ, si capacitatea de a absorbi contaminatii din organism, asa cum niciun alt produs nu reuseste sa o faca. Este foarte eficient!

  • Cura de detoxifiere dureaza minim 12 saptamani, respectiv 3 luni

Daca vrei sa faci o cura completa de detoxifiere, trebuie sa stii ca aceasta dureaza minim 12 saptamani, respectiv 3 luni. Zeolitul elimina toxinele intr-o anumita ordine: metalele grele (in primele saptamani), apoi pesticidele, ierbicidele si alte substante chimice nocive (in urmatoarele saptamani). Este important sa utilizezi cu regularitate acest produs, fara intreruperi intr-o cura completa. Daca urmezi o cura cu minerale si vitamine in acelasi timp, nu trebuie sa o intrerupi, intrucat se pot desfasura in paralel. Daca urmezi un tratament alopat, este recomandat sa pastrezi o distanta de 2 ore intre acest produs si alte medicamente. Nu uita: in orice cura de detoxifiere, aportul de lichide (minim 2 – 3 l pe zi) este esential.

Comanda Zeolit Spectrum online si incepe cura de detoxifiere: ZeoliSpectrum.ro

Online, de pe ZeolitSpectrum.ro poti comanda acest produs atat sub forma de capsule, cat si sub forma de pulbere. Profita de ofertele disponibile acum pe website si incepe o cura de detoxifiere completa cu Zeolit Spectrum, dispozitivul medical ce contine singurul zeolit avizat pentru consumul intern. Merita!

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here