Sezonul cald vine la pachet cu invazia mustelor si a tantarilor, ce ne impacteaza negativ nivelul de confort. Daca in fiecare vara te confrunti cu aceasta problema si vrei sa scapi in aceste luni de insectele daunatoare, apeleaza la servicii profesionale de dezinsectie Valcea.

Astfel, vei obtine un rezultat dorit de lunga durata, mult mai eficient decat metodele clasice, gospodaresti, prin care ai incercat sa scapi de muste si tantari. Specialistii folosesc echipamente speciale pentru dezinsectie, cum ar fi termonebulizatoarele si aparatele de tip Ultra Low Volume sau atomizatorul. Se aplica insecticide care nu ameninta sanatatea umana si nici a animalelor de companie, si care detin avizul Ministerului Sanatatii si toate certificarile pentru siguranta.

Stiai ca musca reprezinta 90% din numarul total de insecte dintr-o locuinta? Ce boli poate transmite

Mustele sunt extrem de raspandite, la nivel mondial, nu doar in Romania. Femelele depun aproximativ 9000 de oua in timpul vietii, mustele dezvoltandu-se la temperaturi ridicate. Nu doar disconfortul pe care il creeaza aceste insecte este un motiv pentru dezinsectie. Aceste vietati pot transmite mai mult de 100 de boli dintre cele mai grave, precum: hepatita A, encefalita, febra tifoida, dezinteria, holera, lepra, TBC, salmonela, poliomelita si asa mai departe.

Tot din cauza mustelor poti sa te contaminezi cu viermi paraziti. Pentru a preveni aparitia acestor insecte, nu poti decat sa pastrezi curatenia si sa arunci resturile menajere imediat ce s-au acumulat, insa nu poti sa vii in controlul temperaturilor mari, ce determina – la randul lor – aparitia acestor zburatoare. Scapa de agentii principali de transport al bolilor prin dezinsectie. Simplu!

Tantarii bazaie, inteapa, provoaca mancarimi, tulbura somnul, dar pot transmite si boli grave

Tantarii fac parte din categoria daunatorilor care provoaca disconfort sporit. In timpul noptilor perfecte, calduroase de vara, isi fac simtita prezenta distrugand confortul tuturor. In Romania, cele mai multe tipuri de tantari nu provoaca decat acest disconfort si mancarime, insa bolile pe care le pot transmite aceste insecte in zonele cu clipa tropicala sunt extrem de grave: malarie, febra galbena, encefalita, febra West Nile, filarioza limfatica si asa mai departe.

Inainte de a pleca intr-o calatorie in aceste destinatii, este indicat sa iei masuri profilactice si sa te consulti cu un specialist pentru a cunoaste insectele periculoase si a stii cum sa te protejezi de ele. In Romania, cazurile grave sunt mai rare, dar ele exista. In Romania, intr-un singur an, au existat doua decese cauzate de muscatura de tantar ce a transmis virusul West Nile.

Apeleaza cu incredere la AgromadPest.ro pentru servicii profesionale de dezinsectie Valcea

Exista o companie specializata in serviciii DDD in judetul Valcea, care se bucura de o puternica notorietate. Aceasta dispune de un personal calificat, bine pregatit, de echipamente de ultima generatie, precum si de produse insecticide avizate de Ministerul Sanatatii, care nu ameninta siguranta locuitorilor.

Preturile pe care aceasta firma le practica sunt foarte bune, iar profesionalismul dovedit este la cel mai inalt nivel. Poti colaboa cu AgromadPest.ro servicii de dezinsectie, dezinfectie Valcea si deratizare, in functie de nevoile tale. Specialistii iti pot face o estimare de pret online sau telefonic si vin in intampinarea ta cu cele mai bune solutii, optimizate pentru situatia identificata pe teren. Bucura-te de o vara fara insecte daunatoare!

Date de contact

Tel: +4 0722 271 302

E-mail: agromadpest@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here