Etuo

Importanța folosirii carcaselor pentru telefoane se extinde dincolo de utilitatea lor până la domeniul lor de utilizare. Carcasele de telefon își îndeplinesc scopul practic peste tot – chiar și în zona apei! Apariția mesajelor text și a căutării mobile a crescut chiar utilizarea acestora în locuri tradițional interzise, cum ar fi: la volan, cabinetele medicilor și cinematografele. Acesta duce uneori la accidente care pot deteriora telefonul astfel încat este indicat să investiți în huse și carcase de calitate care să îl protejeze.

Iată câteva dintre avantajele acestora:

1.      Design mic, ușor

Spre deosebire de articolele mai grele, mai voluminoase, cum ar fi cănile și sticlele, construcția huselor personalizate pentru telefoane le face o alegere ideală pentru companiile care caută un articol promoțional mic și ușor.

Carcasele de telefon personalizate cântăresc aproximativ 100 de grame.

2.      Expediere ușoară

Dimensiunea mică și greutatea redusă a cazurilor de telefon le face atractive și rentabile din punct de vedere de transport maritim. Cu multe companii care expediază articole promoționale către alte state și țări pentru expoziții comerciale și întâlniri cu clienții, alegerea husei personalizate pentru telefon pentru a promova un brand poate duce la costuri de transport substanțial mai mici. De asemenea, este ușor să luați un teanc de huse personalizate pentru telefoane și să le împachetați într-o geantă de mână pentru distribuire improvizată în timpul călătoriilor de afaceri.

3.      Satisfacție instantanee

Atunci când consumatorii primesc o husă de telefon personalizată, o pot folosi imediat, satisfăcând astfel cerințele generației „Chiar aici chiar acum”. Această satisfacție imediată oferită de huse personalizate pentru telefon contrastează puternic cu tricouri sau căni de cafea, care de obicei nu pot fi folosite imediat.

4.      Rentabile

În timp ce prețurile pentru huse de telefon personalizate vor varia în funcție de stil și cantitate, companiile se pot aștepta la un preț de pornire de doar câțiva dolari pe telefon. Designul grafic gratuit este adesea inclus ca un bonus, iar clienții primesc prețuri mai atractive pe măsură ce cresc mărimea comenzii lor.

5.      Ușor de personalizat

Consumatorii variază mult în ceea ce privește preferințele lor pentru huse de telefon mobil. Unii utilizatori preferă huse dure, în timp ce alții preferă huse din gel, huse dure sau huse în stil portofel. Capacitatea de a personaliza cu ușurință huse de telefon pentru a satisface preferințele consumatorilor le face un produs promoțional remarcabil.

6.      Un timp de fabricație rapid

Husele personalizate pentru telefon pot fi fabricate în vrac rapid pentru a satisface nevoile unei companii sensibile la timp. Companiile care participă la expoziții comerciale și evenimente speciale pot comanda sute sau mii de huse de telefon personalizate și se pot aștepta să primească comanda finalizată la timp pentru expoziția viitoare, evenimentul special sau întâlnirea anuală.

O perioadă de fabricație rapidă este esențială, în special pentru organizațiile ocupate care participă la multe evenimente.

7.      Durabilitate îndelungată

Durabilitatea carcaselor de telefon personalizate contribuie la utilitatea și eficacitatea lor pe termen lung ca obiect promoțional. Chiar dacă un consumator decide să treacă la o husă nouă pentru telefon, există o șansă de 63% ca consumatorul să o transmită unei alte persoane, extinzând astfel puterea promoțională a carcasei telefonice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here