rochii dama

Rozul este o culoarea iubirii în tăcere,are rolul de a calma și de a îmbunătății sentimentele. Rozul are nenumărate nuanțe,de cele mai multe ori sunt destinate primăverii și verii.În 2022,rozul poate fi purtat atât in anotimurile calduroase,dar și toamna/iarna.

Culoarea este preferată de majoritatea celebrităților care ne propun diferite outfit-uri încântătoare,însă trece cu ușurință pe teritoriul Barbie dacă este purtată greșit.

Deci dacă nu ești o iubitoare a rozului,este bine să foloseți accente mici pentru a pune în valoare ținuta.De asemenea,poți purta haine în tonuri de roz pastelat.

4 culori care se asortează de minune cu roz

Violet cu roz

Violet și roz se potrivesc mânușa. Un mix de culori de roz și violet îți va reda încrederea în tine .Îmbină cele doua culori pentru urmatoarea ieșire în oraș si vei cucerii toate privirile celor din jur.

Albul cu roz

Albul se potrivește cu toate culorile.După cum te-ai așteptat,se potrivește de minune cu  rozul și alte deivate ale sale.

O ținută roz cu alb avantajează pe toată lumea.

Este foarte ușor să porți alb-roz și în funcție de tonurile de roz poți transforma ușor ținuta.

Pentru un look baby doll,alege un roz pal sau prafuit.Cum ar fi, o fustă roz deschis cu o cămasă albă sau un tricou pe umeri?Arată excelent,nu-i asa?Dacă până acum ai considerat o combinație pentru copii,de acum înainte trebuie să îmbini aceste culori în outif-utile tale.

Poți schimba cu ușurință vibe-ul,alegând un roz aprins pentru o zi călduroasă de vară.Combină un top roz aprins cu pantaloni scurți albi.Pe cap poartă o pălărie și nu lasa acasa ochelarii de soare.

Roz cu negru

Dacă poți purta roz cu alb,atunci este evident că rozul se îmbină perfect și cu negrul.

Pentru un aspect chic ,dar mai elegant alege să combini rozul  cu negru.În funcție de piesele pe care le vei pune împreună, negrul te poate ajuta să scapi de rozul în exces.

Roz cu galben

Pentru multe dintre voi,rozul nu vine deloc bine combinat cu galbenul.Este posibil să vă surprindă , dar aceste două culori merg bine împreună.

Dacă vrei un outfit potrivit pentru summer party sau nu numai ,combină aceste culori și ținuta ta va fi surprinzătoare.

Începe să îți pui imaginația la înaintare și concepe cele mai colorate ținute folosindu-te de roz!

Alege-ti chiar acum hainele potrivite pentru tine din noua colectie de rochii dama 2022 de la AncaH!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here