Logic Light

Când vine vorba de designul casei, băile sunt adesea trecute cu vederea. Iluminatul băii este însă esențial pentru crearea unui spațiu atât funcțional, cât și plăcut din punct de vedere estetic. Găsirea echilibrului perfect între aceste două elemente poate fi dificilă, dar nu și cu corpurile moderne de iluminat de la Logic Light.

În primul rând, este important să luați în considerare dimensiunea băii dvs. și ce fel de atmosferă doriți să creați. Va fi luminos și vesel sau confortabil și relaxant? În funcție de aceasta, va trebui să alegeți dispozitivele potrivite în consecință. De exemplu, dacă doriți o ambianță mai luminoasă, atunci optați pentru becuri mai strălucitoare cu puteri mai mari, totuși, dacă preferați ceva mai liniștitor, atunci selectați opțiuni de putere mai mică, cu nuanțe mai blânde.

Alegeți corpuri de iluminat

Alegerea corpurilor de iluminat poate fi o sarcină dificilă, dar este și o oportunitate de a-ți exprima stilul unic. Cu corpurile de iluminat potrivite, puteți crea un spațiu personalizat care arată impecabil și primitor. Selectând piese care îmbină forma și funcția, vei putea modela starea de spirit a camerei și vei spori atractivitatea estetică a acesteia.

Cel mai bun loc pentru a începe atunci când alegeți iluminatul pentru baia dvs. este prin a determina ce tip de iluminare aveți nevoie. Căutați un iluminat general sau lumini de accent? Sau anumite zone, cum ar fi oglinzile cosmetice sau dușurile, necesită o atenție suplimentară? Odată ce ați determinat scopul fiecărui corp de iluminat, atunci puteți începe să cumpărați piese care vor maximiza aspectul în baia dumneavoastră.

Luați în considerare lumina naturală

Pentru a obține un aspect cu adevărat impecabil, trebuie să luați în considerare integrarea luminii naturale în designul băii.

Sursele de lumină naturală, cum ar fi ferestrele, oferă o iluminare mult mai blândă decât lumina artificială, care poate fi dură în spații mici, cum ar fi băile. Nu numai că creează o atmosferă mai liniștitoare, dar iluminatul natural ajută și la reducerea costurilor cu energie, deoarece este nevoie de puțină electricitate atunci când soarele trece prin geamul ferestrei.

Instalați un variator

Atingerea esteticii perfecte în baia ta este o modalitate excelentă de a-i evidenția frumusețea și de a o face mai primitoare. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este prin adăugarea unui întrerupător de intensitate a luminii, care vă va oferi control complet asupra cantității de iluminare pe care o primește camera de baie.

Primul pas înainte de instalarea unui variator de lumină implică oprirea alimentării la întrerupătorul principal. Apoi, va trebui să eliminați comutatorul existent și să îl înlocuiți cu unul cu variator. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că toate aceste conexiuni sunt izolate cu bandă electrică înainte de a trece la pasul următor.

Adăugați aplice de perete

Adăugarea aplicelor de perete în baia ta este o modalitate excelentă de a obține un aspect estetic impecabil. Indiferent dacă alegeți modele clasice sau cele moderne, aplicele de perete pot oferi o lumină moale și primitoare care poate transforma instantaneu aspectul oricărei băi. Nu numai că oferă un strat suplimentar de iluminare, dar completează și alte corpuri de iluminat, cum ar fi plafonierele și oglinzile.

Atunci când alegeți aplice de perete pentru baia dvs., luați în considerare atât stilul de design, cât și dimensiunea camerei pentru a găsi cea mai bună soluție. În plus, gândiți-vă ce fel de finisaj doriți – crom, alamă sau sticlă – deoarece acest lucru vă poate ajuta să dați tonul întregului decor al băii dumneavoastră.

Utilizați oglinzi

Dacă sunteți în căutarea unui mod simplu și rentabil de a vă ilumina baia, ar trebui să luați în considerare utilizarea oglinzilor. Oglinzile pot fi folosite în diverse moduri pentru a crea un efect uimitor care va lumina instantaneu întreaga cameră. Nu numai că reflectă lumina naturală, dar oferă și iluzia de mai mult spațiu și fac ca zona să pară mai mare decât este în realitate.

Adăugarea mai multor oglinzi în baia dvs. va oferi o abundență de lumină care poate fi reglată cu ușurință prin mutarea oglinzilor sau prin schimbarea corpurilor de iluminat din fiecare zonă. Acest lucru vă permite să controlați cât de multă lumină intră în fiecare secțiune, astfel încât să puteți realiza exact ceea ce căutați din punct de vedere estetic. În plus, dacă optați pentru dulapuri cu oglindă, acest lucru nu numai că va permite suprafețe de depozitare suplimentare, dar adaugă și un alt strat de stil datorită aspectului său de design modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here