Valorile de trafic sunt crescute, duminică, pe Autostrada Soarelui, sensul spre București, pe unele porțiuni fiind formate coloane. Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească luminile de avarie când încetinesc, pentru a atenționa conducătorii auto care vin din spate, transmite Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al PoliÅ£iei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti – ConstanÅ£a, pe sensul către Capitală valorile de trafic sunt crescute.

Polițiștii arată că între kilometrii 212 (Constanţa) şi 160 (Cernavodă), traficul este intens, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

„Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, au transmis polițiștii.

content-image

content-image

content-image

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here