Drinuniforma

Confecţionarea unui costum medical este deosebit de importantă pentru ca rezultatul final să fie unul calitativ şi plăcut din punct de vedere estetic. Astfel, materialul utilizat joacă un rol deosebit de important în confecţionarea costumelor medicale fiind cel care face diferența. Acesta poate determina modul în care se simte pe piele şi în care se comportă în timp. De aceea este important să fie folosite materiale de calitate, care au caracteristici potrivite pentru mediul de lucru al medicilor, asistenţilor sau altor persoane care lucrează în cabinete, clinici sau spitale. Dr. în Uniformă oferă calitate superioară a costumelor medicale şi a accesoriilor specifice, precum bonetele medicale. Există o gamă largă de produse din care poţi alege, precum pantaloni medicali, halate medicale cu fermoar sau cu alte tipuri de prindere, costume medicale etc. Iată calităţile tercotului şi diversele calităţi importante ale costumelor medicale:

·        Tercotul materialul potrivit pentru realizarea halatelor medicale

Tercotul este adeseori folosit pentru realizarea costumelor medicale diverse. El este foarte potrivit pentru acest tip de îmbrăcăminte datorită calităţilor sale. Astfel, tercotul se întreține foarte bine timp îndelungat şi rezistă bine la spălări. El poate să fie spălat la 40 de grade Celsius, fără să existe deformări. Practic, nu intră la apă şi îşi păstrează forma iniţială. Are un grad de contracţie de maxim 2%. De aceea este preferatul celor care construiesc costume medicale diverse. Tercotul se simte foarte bine pe piele şi are o greutate de sub 200 gsm, datorită firelor răsucite din construcţie. Tercotul este perfect pentru realizarea halatelor medicale, a pantalonilor medicali sau a bonetelor asortate.

·        Halate medicale din tercot în diverse modele

Halatele medicale din tercot pot avea forme diverse. Poţi achiziționa un halat care să fie unisex, cu linii drepte şi simple, cu guler de formă diferită. De asemenea, halatele de damă sunt cu croială deosebită, care pune în valoare formele feminine. În această categorie poţi găsi, la Dr. în Uniformă, modele moderne şi frumoase, care te vor face să te simţi bine în fiecare zi. Vei descoperi halate cu prindere în capse, cu fermoar, cu şnur sau cambrate. Lungimile diferă în funcţie de model. Tercotul este materialul preferat pentru multe dintre halatele Dr. în Uniformă.

·        Culori și imprimeuri variate

Tercotul folosit pentru construcţia halatelor medicale poate să aibă orice culoare. Astfel, poţi cumpăra halate roşii, albastre, galbene, verzi, negre, etc. Poţi alege dintr-o gamă foarte variată de nuanţe şi stiluri ale halatelor medicale Dr. în Uniformă. De asemenea, poţi opta pentru pattern-uri colorate şi vesele sau moderne. Dr. în Uniformă oferă multiple variante de halate medicale şi accesorii din tercot de cea mai bună calitate.

·        Tercotul potrivit şi pentru realizarea bonetelor medicale

Poţi asorta halatul medical sau costumul medical cu o bonetă din acelaşi material şi cu acelaşi tip de pattern sau culoare. Te poţi bucura de un aspect plăcut şi de lejeritate şi confort întrega zi de lucru. Dr. în Uniformă îţi oferă posibilitatea de a cumpăra bonete medicale cu prindere tip şnur sau elastic. Pentru a te bucura în fiecare zi de o ținută comodă, de calitate și plăcută vizual alege produsele Dr. în Uniformă, produse românești, la preț de producător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here