Piatra naturale se remarca prin rezistenta, durabilitatea ei si cromatica neutra. De cativa ani, tot mai multi proprietari au inceput sa o integreze in design-ul locuintei lor, astfel incat sa confere un aer cat mai sofisticat. Piatra naturala redefineste aspectul unei incaperi si ii ofera un caracter natural. Mai mult, daca iti doresti sa amenajezi locuinta cu piatra naturala, vei avea nevoie de un disc slefuire pentru intretinerea sa. Pentru a obtine un design cat mai elegant, iata care sunt cele mai sofisticate tipuri de piatra naturala in amenajarile interioare.

Amenajari interioare cu ardezie

Ardezia este o roca argiloasa care se remarca prin caracterul sau opac si este disponibila in culori, precum albastru, bej sau kaki. Datorita cromaticii variabile, acest tip de piatra poate sa confere un strop de complexitate design-ului modern. Ardezia, in amenajarile interioare, se foloseste cel mai des pentru placarea pardoselilor. Daca iti doresti sa oferi locuintei tale un strop de modernitate, atunci acest tip de piatra este tot ce ai nevoie.

Amenajari interioare cu marmura

Marmura este o roca metamorfica care se remarca prin rezistenta si durabilitatea sa. Cromatica materialului variaza de la tonuri de rosu sau maro pana la nuante de albastru, gri-albastrui si alb. Din acest motiv, este folosita frecvent in amenajarile interioare. Daca iti doresti sa amenajezi living-ul tau cu un material rezistent si de calitate superioara, atunci marmura reprezinta varianta ideala. Datorita faptului ca este disponibila intr-o varietate de culori, va redefini design-ul locuintei tale.

Amenajari interioare cu granit

Granitul este o roca magnetica, compusa din cuart si minerale. Frecvent, ea este disponibila in nuante de albastru, insa poate sa varieze si spre tonuri de rosu, galben sau cenusiu. Granitul se remarca prin rezistenta sa in fata factorilor de mediu si a erodarii. Adesea, se foloseste pentru placarea podelelor in amenajarile interioare. Daca iti doresti sa integrezi piatra naturala in bucataria ta, atunci poti opta pentru un perete placat cu granit.

Amenajari interioare cu travertin

Travertinul este un tip de piatra naturala, cu o textura poroasa care variaza de la nuante de alb si galben pana la tonuri maronii. Acesta se remarca prin rezistenta, durabilitatea si caracterul poros. De obicei, acest material se foloseste pentru placarea podelelor in amenajarile interioare. Daca iti doresti sa optimizezi design-ul locuintei tale, poti opta pentru o pardoseala din travertin in living.

Asadar, piatra naturala este un material sofisticat care se poate integra cu usurinta in design-ul modern. Cu toate acestea, este important sa folosesti materiale de calitate superiora in amenajarile interioare. Astfel, travertinul, marmura, granitul sau ardezia reprezinta cele mai indicate tipuri de piatra naturala pe care le poti folosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here